On some properties of degenerate linear systems - Yakovets, V. P. (Ukrains’kyi Matematychnyi Zhurnal, 1997)
Для лінійної системи звичайних диференціальних рівнянь з виродженою матрицею при похідних знайдено умови звідності до центральної канонічної форми, встановлено структуру загального розв'язку та умови розв'язності задачі Коші, досліджено питання про періодичні розв'язки.