On the existence of Lyapunov functions in problems of stability of integral sets - Ignat'ev, A. O. (Ukrains’kyi Matematychnyi Zhurnal, 1993)
Розглянуто неавтономну систему звичайних диференціальних рівнянь. Доведено, що якщо ця система припускає рівномірно асимптотично стійку інтегральну множину, то в околі цієї множини існує функція, яка аналогічна функції Ляпунова.